Grandhouse Gála a Gödöllői Királyi Kastélyban. Időpont: 2019. január 25.

Ünnepeljen együtt a 7 éves jubileumához érkezett Grandhouse International Club tagjaival egy exkluzív óévbúcsúztató és újévköszöntő estélyen. Megismerheti Sissi királynő egykori otthonát, a gálavacsorát a ceremónia teremben tálalják, amelyet a barokk színházban klasszikus zenei koncert követ, a kávézás, valamint a tombola pedig a 18. századi lovardában lesz.
Jegyár: 30 ezer Ft/fő. (2019. január 15-ig.), illetve 35 ezer FT/fő 2019. január 15 után. 10 személyes asztal ára 250 ezer Ft. Jegyrendelés: royaards@hu.inter.net
Részletes program: 18.30-tól 19 óráig üdvözlő pezsgő és regisztráció az aulában és a Terrena teremben. 19 órától 19.30-ig kastélytúra, amelynek végállomása a ceremónia terem, ahol 19.30-tól 21.30-ig gálavacsora lesz. 21.45 kor félórás klasszikus zenei koncertet rendeznek a kastély barokk színházában a vendégeknek. Josef Haydn és Jan Novák szerzeményeit Matouš Pěruška (hegedű), Kristina Vocetková (csello) és Jan Vojtek (zongora) adja elő. 22.30-tól a vendégek a Grassalkovich Antal által megálmodott lovardában rövid ismertetőt hallgathatnak meg Újváry Tamástól, a Gödöllői Királyi Kastély ügyvezető igazgatójától, majd ugyanitt a kávézás közben kerül sor a tombolasorsolásra.

Az uraknak szmoking és a hölgyeknek hosszú estélyi ruha viselete ajánlott az estély alkalmával.

Gödöllő 31 km-re van Budapesttől, könnyen elérhető. A palota parkolójában 50 autónak ingyenes parkolási lehetőség nyílik. A Gödöllői Királyi Kastély könnyen megközelíthető Budapestről HÉV-vel is, a megállótól 3 perc gyalog a palota. Igény esetén a szervezők biztosítanak egy „Grandhouse Buszt”, amely a Hotel InterContinental elől indul majd (1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 12-14.) 17.30 órakor, amennyiben legalább 16 személy jelentkezik ennek a szolgáltatásnak az igénybevételére. (Utazási díj: kb. 5000 Ft/fő, a jelentkezők számának függvényében.

„Mivel csak 110 férőhely van a gálavacsorán, így ajánlatos minél előbb bejelentkezni, s jegyet váltani” – nyilatkozta Albert Royaards főszervező, a Grandhouse International Club elnöke, a magyarul jól beszélő holland jogász, aki 20 éve él Budapesten, mert beleszeretett a Dunába, s a magyar fővárosba.

Jegyrendelés és regisztráció: royaards@hu.inter.net címen. A visszaigazolás után fizetés 2019. január 20-ig banki átutalással a Grandhouse International Club KDB Banknál vezetett bankszámlájára: 13597539-12302010-00059812 (A közlemény rovatba írja be nevét és azt, hogy évbúcsúztató és újévköszöntő rendezvény.)

A gálát rendező Grandhouse International Club küldetése egyébként az, hogy értékes embereket összekössön egymással az élet legkülönbözőbb területeiről. A tagok új kapcsolatokat köthetnek a klub rendezvényein, s olyan emberekkel kommunikálhatnak, akiket nem biztos, hogy másképp megismerhettek volna. A klubtagok között a kulturális élet, az üzleti szféra, a diplomácia elismert tagjai egyaránt megtalálhatók, érdemes hozzájuk csatlakozni. A club havi rendszerességgel tart ebédeket (jelenleg a budapesti Four Seasons hotelben, a Gresham Palotában), amelyek keretében meghívott személyiségek tartanak előadásokat, így a tagok, nemcsak kikapcsolódhatnak, hanem új információkkal is gyarapodhatnak az élet különböző területeiről.
A Grandhouse International Club tagja úgy lehet bárki, ha két tag ajánlása alapján jelentkezik. A felvételről az elnökség dönt. Az egyéni tagsági díj 30 ezer Ft/év (30 éven aluliaknak 50% engedmény jár). Lehet céges tagságot is vásárolni, ennek ára egy fő delegálása esetén 40 ezer Ft, 2 főnél 60 ezer Ft, háromnál 80 ezer Ft. Ha cég válik taggá, akkor a vállalattól bárki képviselheti a rendezvényeken.

Jelenleg 110 tagja van a Grandhouse International Clubnak, s az elnökség tisztelettel várja az új jelentkezőket.

Jegyrendelés és regisztráció a Gödöllői Királyi Kastély gálavacsorára e-mailben: royaards@hu.inter.net / Telefon: 06-20-661 4925.
Iroda: Grandhouse International Club 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31. III/9.
Információk a Grandhouse International Clubról: www.grandhouseclub.org