Lobster Experience – ahol a luxust tálcán kínálják

Újabb fantasztikus utazási lehetőségekkel ismerkedhettünk meg 2019 áprilisi elején a Losbster Experience luxus vacsoráján Roman Berger közép- és kelet-európai kereskedelmi és marketing igazgató irányításával, ezúttal a budapesti Zóna étteremben, a Lánchíd lábánál, gourmet finomságokat falatozva és gyönyörködve a panorámában.
A Losbster Experience a németországi Offenbachban bejegyzett marketing cég, amely olyan elit szállodák, illetve hotelláncok reklámozásáért felel, mint például a Six Senses, a Velaa Private Island, a Hurawalhi Island Resort & Spa, a Maradiva Villas Resort & Spa, a The Breakers Palm Beach, a Meliá Hotels & Resorts, a Sandals Resorts, a Beaches Resorts, a Ponant, a Forte Village, a Gran Hotel Bahia del Duque és a Hummingbird.

A kifinomult és elegáns Hotel Bahia del Duque, melyet úgy építettek meg mintha egy kisebb város lenne, Tenerife csodálatos Playa del Duque tengerpartján helyezkedik el. Ez a szálloda igen népszerű a nemzetközi elit körében és nem véletlenül szerepel a “Leading Hotels of the World” listán.
Európai luxuspihenést élvezhetünk Szardínián, a 43 hektáron elterülő, pompás kertekkel és fehér homokos tengerparttal rendelkező Forte Village Resortban. Ebben a szállodaegyüttesben az 5 és 4 csillagos hoteleken kívül 13 luxus villát is bérelhetünk. 21 gourmet és büfé étterem, számos medence, sportolási lehetőség, családi és romantikus programok közül válogathatnak az idelátogatók.
Aki szeretne egy kicsit elvonulni a külvilágtól és nem akar lépten nyomon a többi turistába botlani, annak az ausztriai Golden Hillt ajánljuk, ahol a tulajdonosok külön hangsúlyt helyeztek arra, hogy mindenkinek sértetlen maradjon a privát szférája. A stíriai farmházak stílusban épült elbűvölő házacskák, a panoráma és a fantasztikus konyha teszi ellenállhatatlanná ezt a helyet.

A Ponant Yacht Cruises fantasztikusan gyönyörű hajóutakat kínál kisebb-nagyobb csoportoknak Törökország és Horvátország vizein. A hétnapos utakon, többek között, egy mester séf is elkísér minket, s all-inclusive ellátás keretében élvezhetjük az elkészített finomságokat és italokat, miközben a körülöttünk elterülő tündöklő tengert csodáljuk a több napozóterasz egyikéről.
Ha ezekből a nyaralás lehetőségekből választunk, nem csalódhatunk, a feledhetetlen élmény garantált!
https://www.lobster-experience.com/en