Két új hajótársaság a Neckermann kínálatában

Magyarországon a Neckermann elsőként kínált csoportos hajóutakat magyar utaskísérővel, így azoknak az utasoknak is elhozta a hajóutak egyedülálló élményét, akik egyedül nem szívesen indulnak útnak. Örömmel jelentjük be, hogy a tengerjáró hajós kínálatunk két társasággal is bővült, már a Costa és a Princess társaságok útjai is elérhetőek kínálatunkban.
A dél-olaszországi székhelyű Costa Európa egyik vezető hajótársasága. A fedélzeti létesítmények és a szórakozási lehetőségek rendkívül széles körűek, a gyerekkedvezmények pedig a családosoknak is kedveznek. A társaság flottája színes útvonalkínálattal rendelkezik, olyan csodás tájakat fedezhetünk fel a Costa hajókon, mint a Földközi-tenger, Karib szigetvilág, Indiai-óceán, Távol-Kelet, valamint Közép- és Dél-Amerika térsége. A Costa bevezetésével a csoportos hajóútjaink kínálata is bővül, számos új desztináció felfedezésére nyílik lehetőség csoportkísérővel és magyar nyelvű fakultatív programlehetőségekkel. Utasaink megismerhetik Délkelet-Ázsia színe javát szilveszterkor, a Karib szigetek legkedveltebb strandjain pihenhetnek és a mediterrán térség népszerű kikötővárosaiban barangolhatnak a Costa Favolosa, Costa Luminosa, valamint a Costa Fortuna hajókkal.

Az 1965-ös megalakulása óta a Princess a világ egyik vezető hajótársaságává vált. A 18 hajóból álló flotta elérhető közelségbe hoz olyan úti célokat, mint Alaszka, az Antarktisz, Ausztrália és Új-Zéland, a Csendes-óceán térsége, Tahiti és Francia Polinézia, valamint Hawaii. A Princess hajói a klasszikus hajózási élményt kívánják megőrizni, prémium minőségű ételekkel és italokkal, valamint kifogástalan szolgáltatásokkal. A társaság kínálatában a hagyományos hajóutakon túl elérhetők az úgynevezett cruise tour-ok, amik a hajóút előtt vagy után lehetővé teszik a szárazföldi területek felfedezését is egy 2 – 10 napos programsorozat keretein belül. A Princess saját üveg tetejű vonataival utazhatunk Alaszka különböző Nemzeti Parkjaiban található exkluzív szállások felé. Télből a nyárba vágyó utasaink pedig olyan természeti csodákat fedezhetnek fel, mint Fiji fehér homokos érintetlen szigetvilága és Új-Zéland nemzeti parkjai.
www.neckermann.hu