Bella Pincészet – Borterasz és Vendégház

Ha a Villány-Siklós borútról beszélünk, akkor rögtön a vörösbor jut mindenki eszébe.
Ha egy trendi hét végére vágyik, vagy akár többnapos bortúrára, akkor irány a Bella Vendégház, amely Palkonya gasztro faluban privát kóstoló pincével, szaunával, medencével, bográcsozó-grillező terasszal, játszótérrel 2000 nm-en parkosított udvarral, bőséges házi reggelivel vagy teljes ellátással várja a kikapcsolódni vágyókat.


Salvador Dali mondta: „Már nem bort iszik, aki élvezni tudja azt, hanem titkokat.”
Ismerje meg Ön is az 1989 óta működő családi vállalkozás, a Bella Pincészet titkait, amely a Villány-Siklós Borút minősített tagja már a kezdetektől. A panorámás Bella Borterasz borkóstoló és borvacsora programokkal, egyedülállóan modern bisztró hangulattal várja Villány főutcáján, a történelmi pincesoron a vendégeket. Olívás-sajtpálcikák, házi pogácsa vagy hidegtál is rendelhető a minimum 6 fős csoportoknak, előzetes bejelentkezés alapján.

„A bor minden évben egyedi és megismételhetetlen alkotás…”

A Bella Pincészet 5 hektáron termel eredetvédett prémium minőségű vörös és rozé borokat, győződjön meg róla, hogy a Bella-borok tényleg különlegesek és felejthetetlenek. A kedvenc borait haza is viheti, mert lehetőséget biztosit a Bella Pincészet borrendelésre akár egyedi borcímkével is. Ajándékozási célra exkluzív fadobozos kiszerelés is kapható.

Jegyezze meg a címeket: Bella Pincészet és Borterasz: 7773 Villány, Baross Gábor utca 45. Bella Vendégház: 7771 Palkonya, Fő utca 63/B.
Bejelentkezés, asztalfoglalás, szállásfoglalás az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Telefon: +36 20 369 4242. E-mail: bellaborhaz@gmail.com
bellabor.hu