HOTEL SILVERINE LAKE RESORT

A Hotel Silveirne Lake Resort egy, a régmúltat idéző csodálatos kisvárosban, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő szolgáltatás az aktív pihenésre, és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás és a borok szerelmeseinek.

Kínálatunk 56 kétágyas szoba, valamint 9 lakosztály, melynek egy része teljes körű felújításon esett át: 28 darab premium kétágyas szobánk és 1 darab premium lakosztályunk teljesen új belső enteriőrt kapott.

Szállodánk Portunus Éttermében elkalauzoljuk Önt a hazai és nemzetközi gasztronómia világába, mindezt stílusos környezetben: konyhatechnológiánk és Portunus Étteremünk megújult, felkészülve a modern gasztronómia kihívásaira.

Venus Wellness részünkön igazi feltöltődés vár Önökre! A beltéri medencében, pezsgőfürdőben a felhőtlen szórakozásé a főszerep, melyekből fantasztikus kilátás nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Beltéri élménymedencénk 30° C-os, melyben két nyakzuhatag masszírozását is élvezhetik.

Szállodánk 2018 óta szorosan együttműködik a 10-15 perc autóút távolságra Balatonudvariban található Balaton Golf Clubbal. A Balaton első, nemzetközi versenyek lebonyolítására is alkalmas, mediterrán hangulatú, 18 lyukú golfpályája csodálatos környezetben várja a golf szerelmeseit. A világszerte elismert építész, Hans-Georg Erhardt tervei alapján épült golfpálya a minőségi kikapcsolódás új dimenzióját hozza a Balaton partjára.

A változatos vonalvezetésű golfpálya páratlan természeti környezetben, Tihany szomszédságában, Balatonudvari és Örvényes között terül el, lélegzetelállító panorámát nyújtva a Balatonra. Négy pályaszakasz erdővel övezett, a táj szépségét dísztavak, nádasok és szőlők emelik. A pálya határos a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkkal, valamint magába foglalja a természetvédelmi területnek minősített örvényesi kőbányát is, melyet körbe játszhatnak a golf szerelmesei.
Egyedi golfos ajánlatainkért látogasson el weboldalunkra vagy kérje személyre szabott ajánlatunkat emailben.

https://silverinelake.hu/hu

sales.balaton@silverinelake.hu