Élményekkel teli nyaralás a Velence Resort & Spa****-ban!

Ismeri a titkát a tökéletes nyaralásnak? Tartson velünk egy különleges, tóparti szállodába, ahol szédítő wellness kalandok, varázslatos gyermekparadicsom és igazi testi-lelki feltöltődés várja – ezer élménnyel fűszerezve!

Tóparti kényelem.
Csodaszép természeti környezetben, alig 45 km-re a fővárostól, a Velencei-tó partján magasodik a Velence Resort & Spa**** impozáns épülete. A modern megjelenésű hotel változatos szobakínálatának köszönhetően minden korosztály minden igényére remek választási lehetőségeket ajánl.

Vízi kalandok a javából.
A szálloda komplexumban a kétszintes élményfürdőben a legkisebbek és a legnagyobbak is önfeledten hódolhatnak a vízi örömöknek. Csobbanjon a beltéri élménymedencében, vagy lazítson a jakuzzi buborékai között! Nyáron a dús fűvel borított pázsiton lazítva gyönyörködjön a Velencei-tó panorámájában!

 

Fókuszban a családok.
Az aranyfokozatú családbarát minősítéssel rendelkező hotelben a legkisebbek is maximális odafigyelésben részesülnek.
A csemeték számtalan játéklehetőség közül választhatnak, a három szintes Dzsungel-játszóház a nagyobbaknak, a Mini-dzsungel játszó a kicsiknek, a Hempergő a legkisebbeknek, vagy a három éves kortól látogatható Játéksziget, ahol biztonságban tudhatja a szülő a gyermekét.

 

 

A szálloda két kabalafigurája, Ele-Fülöp, Ele-Fanni és a saját animátor csapat változatos animációs programokkal garantálja a felhőtlen szórakozást. Esténként – többek közt – mini disco, mesemondó, bábszínház, zenés est és bűvész zárja a napot, igazi kikapcsolódást ígérve kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a lobby a klasszikus recepción túl, a felette lévő légtérben kialakított hálós játszótérrel, hintákkal, kötélmászóval, hálós gúlával, alagúttal különleges csemege a gyerekek számára. A két – profi versenyzőket idéző – szimulátor a kamasz korosztály és felnőtt vendégeink számára osztatlan siker.
Kalandra fel, irány a Velence Resort & Spa****!
www.velencespa.com