Őszi golfozás a Zala Springs Golf Resortban!

A zalacsányi Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén több mint fél évtizede működik Zalacsányban Közép-Európa egyik legszínvonalasabb és legszebb golfpályája, melyet a világhírű tervező, Robert Trent Jones, Jr. álmodott meg. A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és évente legalább tízezer golfozó játszik rajta.

Sonja Gschwendtner klubmenedzser arra hívta fel a figyelmet nemrégiben, hogy milyen csodás ősszel golfozni, élvezni a természet őszi színeit, az őszi napsütést. A Jet Set magazin stábja hallgatott a menedzserre, s október közepén 3 napot golfoztunk sok-sok osztrák, szlovák, német és persze magyar vendég társaságában. Öröm volt látni, hogy mindig tele volt a pálya, amelynek állapota, színvonala egészen elragadó. Arról nem is beszélve, hogy játék közben olyan izgalmak is érhetik az embert, hogy megjelenik egy róka a fairwayen, mint ahogy ez velünk megtörtént…

A zalacsányi Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő szállodával, elegáns környezetben várja a golfsport szerelmeseit és mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.
A Zala Spring Golf Resort a nyugat-balatoni régió legizgalmasabb ingatlanfejlesztése és Közép-Európa első luxus resortja! A projekt keretében megvalósuló, különböző stílusú épületekben a kényelmes, kétszemélyes apartmanoktól a tágas, 3 szobás lakosztályokon át a luxus villákig minden igénynek megfelelő otthon megtalálható.

Az újonnan nyílt Boutique Spa részlegben kialakítottak egy hangulatos relaxációs teret luxus pihenőágyakkal, ahol napközben több alkalommal gyógyteákat kínálnak. A Boutique Spa számos masszázst és testkezelést sorakoztat fel, legyen szó akár golfhoz kapcsolódó regenerációról, akár kényeztetésről. Igény esetén masszázs szobák, akár romantikus páros kezelő helyiségként is funkcionálhatnak.A Boutique Spaban 36 fokos termál uszoda, fényterápiás bioszauna, gőzkabin és autentikus finn szauna, szabadtéri jakuzzi, beltéri melegvizes medence, halpedikűr, s Egészség Bár üzemel, ahol többek között fiatalító, sejtmegújító, rejuvenációs shakeket szolgálnak fel.

A golfpálya klubházában a régió egyik legkiemelkedőbb bisztrója kapott helyet, ahol a nemzetközi konyha és helyi alapanyagok fúziója iránt érdeklődő gasztro turisták szemezgethetnek a változatos étlapról.
Aki még nem tud golfozni, azt megtanítják, a klub gyakorlópályáján vehet leckéket, s ha valaki nagyon elfárad, akkor a 9. és a 10. lyuk közötti félúton lévő bárban ihat meleg és hideg italokat.
A Zala Springs Golf Resort egész éven át nyitva tart, s – ismerve más balatoni wellness hotel árakat – itt nagyon korrekt és megfizethető áron nyújtják a luxust.
www.zalasprings.hu