Fedezze fel a GRAND telet a tenger mellett a bájos Koperben, Szlovéniában!

 

A szlovéniai Koper tengerparti városa nem csak nyáron, hanem télen is elbűvölő. Az olajfák, állatok és csillagfényes égbolt formájú karácsonyi díszek a világ minden tájáról vonzzák a látogatókat ebbe a Budapesttől kb. 5 órás autóútra fekvő kisvárosba.

A 2021-ben teljesen felújított Grand Koper szálloda azóta is belsőépítészeti különlegességekkel és ínyenc ételekkel örvendeztet meg bennünket. Az eredetileg 1952-ben Edo Mihevc szlovén építész által épített és tervezett szálloda épületét az AKSL építészei és David Tavčar ipari tervező segítségével újították fel. A bútorok és a kisebb árukészlet a tengeri élőlények – rákok, homárok, polipok és tengeri csillagok – képeit, valamint a kecske motívumát tükrözi, amelyről Koper városa már a rómaiak idejében (Capris) kapta a nevét.

GRAND lokáció

A Grand Koper Hotel kiváló elhelyezkedése lenyűgözi Önt. Ugyanazon a napon élvezheti a hosszú tengerparti sétát a közeli Izola felé, valamint vásárolhat és egy aperitifet az olaszországi Trieszt központjában, amely mindössze 15 perces autóútra van. Ha szeretné felfedezni az isztriai hátországot, látogasson el a festői szépségű isztriai faluba, Koštabonába és Marezige borkútjához, ahonnan kilátás nyílik a Trieszti-öbölre.

GRAND étel reggeltől estig

A Grand Koper csapata a Dolce vita életmód specialistája. Készüljön fel arra, hogy GRAND ételekkel kényeztetik majd az útja minden lépését a szálloda CAPRA éttermében (link: https://www.grandkoper.com/restaurants/), a CAPRIZZA pizzériában és a CARLO lounge bárban. Ízletes, olasz stílusú bruschetták, házi tészta szarvasgombával és garnélával, lassan párolt polip zöldségekkel, tengeri finomságok polentával és művészi desszertek egy jól összehangolt főzőcsapat kezéből olyan ételek, amelyek egyszerűen lenyűgöznek. Ezen kívül kényeztesse magát egy pohár helyi borral és szombatonként élő zenével a Carlo bárban.

Ha nincs még terve szilveszterre, csatlakozhat a GRAND partyhoz. Az árak 100 €/fő/éj-től kezdődnek egy Comfort kétágyas szobában (minimum tartózkodás: 2 éjszaka). 6 fogásos szilveszteri vacsora élőzenével, DJ party a Carlo bárban, tűzijáték és éjféli pezsgő, GRAND ajándék a szoba és a másnapi késői reggeli ára 120 €/fő.

Legyen GRAND. A világ a mi homárunk.

www.grandkoper.com
capra@grandkoper.com