GOLFPÁLYA ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN!

A St.Lőrinc Golf Club teljes körű szolgáltatást nyújt a golfozás kikapcsolódás, vendéglátás terén!

Golf
Pest első golfcentrumának city course pályája mindenkinek jó lehetőséget nyújt a golf játék gyakorlására. Par36/37-es pályánk hossza 3078 méter. Par 36/37-es 9 szakaszos pályája több, mint 3200 méter hosszú, így a pályajáték gyakorlására kiváló lehetőséget nyújt.
Gyakorló pályáink remek kikapcsolódási és játéklehetőséget biztosítanak a még csak kezdő és az aktív golfozóknak egyaránt.

Játszótér
A főként fából épített játszótér kellemes kikapcsolódást nyújthat a gyermekeknek, hiszen több csúszda, hinta és egy trambulin
áll a rendelkezésükre.

Horgásztó
A klubház előtti tó nem csak esztétikai elem, hanem horgászati lehetőséggel is bír, mivel több telepített halfaj is található benne. A sporthorgászat az elsődleges forma, de aki szeretné, az a mediterrán konyhában el is készítheti a zsákmányt.
https://www.lorincgolf.hu E.-mail: stlorincgolfclub@gmail.com

RENDEZVÉNYEK
A St. Lőrinc Golf Klub és Rendezvényhelyszín zajoktól védett, tóparti rendezvénysátra és az azt körül ölelő pázsitos terület kiválóan alkalmas céges- és privát rendezvények, esküvők megszervezésére.
Rendezvény lebonyolítására fedett, három oldalról zárt rendezvénypavilon áll rendelkezésre és annak környezetében, tó partján, a hatalmas zöld terület rengeteg program és játék helyszínéül tud szolgálni, nem beszélve a zavartalan, hajnalig tartó, korlátok nélküli mulatozásról.
• A rendezvény vendégei számára lehetőséget nyújtunk a golfpálya teljes bejárására elektromos golfautóval;
• Szakképzett oktatóink betekintést adnak eme különleges sportág rejtelmeibe;
• A tavon való csónakázásra kacsák, teknősök és vízi madarak között, életre szóló élmény lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt;
• Készítsenek közösen bográcsebédet, grill vacsorát mediterrán konyhánkban avagy vegyék igénybe catering szolgáltatásunkat;
• A horgászat szerelmeseit egyedi lehetőségekkel várjuk;
• Igény szerint lehetőség van lovasbemutató, pónilovaglás megrendelésére;
• A gyerekeket négy csúszdás játszótérrel várjuk.
https://www.facebook.com/weddinglake

Amennyiben külföldi és vidéki ügyfeleink az apartmanjainkban hajtják álomra fejüket,- másnap, miközben a reggeli kávéjukat fogyasztják el a teraszukon, gyönyörködhetnek a csodálatos kilátásban.
Mindezt Budapesten, kiváló megközelítéssel, mégis zöld környezetben, megfizethető áron.
Kedves Érdeklődő, keressen bizalommal további információért, személyre szóló ajánlatáért, legyen szó életre szóló esküvőről, egyedi születésnapi buliról, céges rendezvényről, felejthetetlen csapatépítőről vagy bármi másról, amit megálmodnak.
Érdeklődés: Horváth Andrea: 00 36 70 620 6978